Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски похвали президента Румен Радев, въпреки

...
Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски похвали президента Румен Радев, въпреки
Коментари Харесай

Пеевски: Днес е интересен ден, Радев ме впечатли и то приятно

Председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски похвали президента Румен Радев, макар влошените връзки посред им и офанзивите, които нормално насочва към президента. В парламентарните коридори Пеевски разяснява днешните изяви на Радев, който през днешния ден бе втори водач на F-16 в Граф Игнатиево.
Прочетете още
" Днес е доста забавен ден. Искрено съм впечатлен, и то прелестно, от господин Радев. Той може да ме впечатли и то се вижда ", стартира изказването си Пеевски.

" Днес го следих, че е схванал каква голяма неточност е позволил, че не желае F-15, a Блок-70 и като рекламно лице е застанал. Обяснява какъв брой е прекрасен този аероплан, откакто постави всички старания България да не купи F-16, а лобираше извънредно жестоко да се купи " Грипен ". Виждам, че има голяма смяна и е схванал, че това е най-хубавият аероплан ", проучва депутатът.

Няма време за никакви промени, към този момент сме в предизборна акция, повтори той тезата си от през вчерашния ден по отношение на предлагането на Бойко Борисов за отваряне на Изборния кодекс.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР